Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Meum, familie van de Apiaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. juni tot en met juli. De bladeren zijn groen en ongeveer 25 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 60 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Bosrandplant.
Deze plant is zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Verlangt een licht beschaduwde plek nabij bomen en heesters. De bodem moet voedselrijk, doorlatend en vochthoudend zijn, al wordt een droge standplaats ook goed verdragen. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Meum.

Ben je op zoek naar Meum athamanticum? De Meum athamanticum is ook wel bekend als Meum. Deze Apiaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 60 centimeter. De Meum is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Meum athamanticum? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Meum Wetenschappelijke naam: Meum athamanticum Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Meum Familie: Apiaceae Bloemkleur: Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli
  • Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Schaduw Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 60 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!