Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Wollige munt, familie van de Lamiaceae. De bloemkleur is lilaroze en de bloeitijd is van ca. juli tot en met augustus. De bladeren zijn bruingroen en ongeveer 30 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 70 cm. Verdraagt een temperatuur tot -35 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze plant heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. In de zomer moet u ervoor waken dat ze niet uitdroogt. Het is een woekerende plant met veel worteluitlopers.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Wollige munt.

Ben je op zoek naar Mentha x rotundifolia 'Eau de Cologne'? De Mentha x rotundifolia 'Eau de Cologne' is ook wel bekend als Wollige munt. Deze Lamiaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 70 centimeter. De Wollige munt is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Mentha x rotundifolia 'Eau de Cologne'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Wollige munt Wetenschappelijke naam: Mentha x rotundifolia 'Eau de Cologne' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Mentha Familie: Lamiaceae Bloemkleur: Paars
  • Bladkleur: Bruin, Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juli, Augustus
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 70 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!