Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Bijenblad, familie van de Lamiaceae. De bloemkleur is wit+roze en de bloeitijd is van ca. mei tot en met juni. De bladeren zijn groen en ongeveer 40 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 40 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Bosrandplant.
Deze plant is zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Verlangt een vrij zonnige plek met af en toe wat schaduw van bomen of heesters. De bodem moet voedselrijk, doorlatend en vochthoudend zijn, al wordt een droge standplaats ook goed verdragen. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Bijenblad.

Ben je op zoek naar Melittis melissophyllum? De Melittis melissophyllum is ook wel bekend als Bijenblad. Deze Lamiaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 40 centimeter. De Bijenblad is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Melittis melissophyllum? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Bijenblad Wetenschappelijke naam: Melittis melissophyllum Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Melittis Familie: Lamiaceae Bloemkleur: Roze, Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Mei, Juni
  • Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Halfschaduw / zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 40 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!