Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Lupine, familie van de Fabaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. juni tot en met augustus. De bladeren zijn groen en ongeveer 50 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 100 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 38 cm. (5-7 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Borderplant.
Deze plant is zeer geschikt voor de siertuin. Ze heeft opvallend blad, bloei, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Deze plant is zeer geschikt om te combineren met de 'basisplanten'. Het is echter een kortlevende plant en blijft dus slechts enkele jaren waardevol. Door de plant tijdig uit te zaaien of anderszins te verjongen voorkomt u dat er gaten in uw tuin vallen. Ze heeft een voorkeur voor bodems die af en toe vochtig zijn. Het is een opvallende plant, die ook als solitair te gebruiken is.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Lupine.

Ben je op zoek naar Lupinus 'Noble Maiden'? De Lupinus 'Noble Maiden' is ook wel bekend als Lupine. Deze Fabaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 100 centimeter. De Lupine is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Lupinus 'Noble Maiden'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Lupine Wetenschappelijke naam: Lupinus 'Noble Maiden' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Lupinus Familie: Fabaceae Bloemkleur: Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus
  • Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 100 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!