Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Margriet, familie van de Asteraceae. De bloemkleur is wit gevuld en de bloeitijd is van ca. juni tot en met juli. De bladeren zijn groen en ongeveer 20 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 50 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 38 cm. (5-7 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Borderplant.
Deze plant is zeer geschikt voor de siertuin. Ze heeft opvallend blad, bloei, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Deze plant is zeer geschikt om te combineren met de 'basisplanten'. Verdraagt korte periodes van droogte prima. Natte winters daarentegen niet. Geeft een goede snijbloem.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Margriet.

Ben je op zoek naar Leucanthemum 'Snehurka'? De Leucanthemum 'Snehurka' is ook wel bekend als Margriet. Deze Asteraceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 50 centimeter. De Margriet is wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Leucanthemum 'Snehurka'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Margriet Wetenschappelijke naam: Leucanthemum 'Snehurka' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Leucanthemum Familie: Asteraceae Bloemkleur: Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Ja
  • Hoogte in CM: 50 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!