Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Struikmalva, familie van de Malvaceae. De bloemkleur is zachtroze en de bloeitijd is van ca. juli tot en met september. De bladeren zijn grijsgroen en ongeveer 60 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 175 cm. Verdraagt een temperatuur tot -15 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 58 cm. (1-3 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze snelgroeiende bladhoudende plant wenst een vrij droge bodem. Het is een opvallende plant, die ook als solitair te gebruiken is.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Struikmalva.

Ben je op zoek naar Lavatera 'Barnsley'? De Lavatera 'Barnsley' is ook wel bekend als Struikmalva. Deze Malvaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 175 centimeter. De Struikmalva is wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Lavatera 'Barnsley'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Struikmalva Wetenschappelijke naam: Lavatera 'Barnsley' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Lavatera Familie: Malvaceae Bloemkleur: Roze
  • Bladkleur: Grijs, Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juli, Augustus, September
  • Vochtigheid: Droog Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Ja
  • Hoogte in CM: 175 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!