Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Fakkelgras, familie van de Poaceae. De bladeren zijn blauw en ongeveer 15 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 30 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige plek op niet te arme grond. Ze is ook te combineren met 'rotsplanten' als de bodem ter plaatse maar niet te droog is. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Fakkelgras.

Ben je op zoek naar Koeleria glauca? De Koeleria glauca is ook wel bekend als Fakkelgras. Deze Poaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 30 centimeter. De Fakkelgras is wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Koeleria glauca? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Fakkelgras Wetenschappelijke naam: Koeleria glauca Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Koeleria Familie: Poaceae Bladkleur: Blauw
  • Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli Vochtigheid: Droog-vochthoudend
  • Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Ja Hoogte in CM: 30
  • Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!