Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Jovibarba, familie van de Crassulaceae. De bloemkleur is groengeel en de bloeitijd is van ca. juni tot en met juli. De bladeren zijn groen en ongeveer 5 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 15 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 20 cm. (25 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Rotstuinplant.
Deze plant komt van oorsprong uit de bergen en is dan ook zeer geschikt voor de rotstuin als 'voegenvuller' in de stapelmuur of tussen stenen (ook bestrating). Verlangt een zonnige plek en een matig voedselrijke, stenige bodem. Deze plant staat het liefst op een licht vochtige plek. U kunt haar het best uitplanten in grotere groepen. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Jovibarba.

Ben je op zoek naar Jovibarba sobolifera 'Madame Lorene'? De Jovibarba sobolifera 'Madame Lorene' is ook wel bekend als Jovibarba. Deze Crassulaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 15 centimeter. De Jovibarba is wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Jovibarba sobolifera 'Madame Lorene'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Jovibarba Wetenschappelijke naam: Jovibarba sobolifera 'Madame Lorene' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Jovibarba Familie: Crassulaceae Bloemkleur: Geel, Groen
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli
  • Vochtigheid: Vochthoudend-vochtig Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Ja
  • Hoogte in CM: 15 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!