Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Lis, familie van de Iridaceae. De bloemkleur is lilaroze en de bloeitijd is van ca. mei tot en met juni. De bladeren zijn grijs en ongeveer 40 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 80 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Borderplant.
Deze plant is zeer geschikt voor de siertuin. Ze heeft opvallend blad, bloei, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Deze plant is zeer geschikt om te combineren met de 'basisplanten'. Verdraagt korte periodes van droogte prima. Natte winters daarentegen niet. Het is een opvallende plant, die ook als solitair te gebruiken is.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Lis.

Ben je op zoek naar Iris 'Susan Bliss'? De Iris 'Susan Bliss' is ook wel bekend als Lis. Deze Iridaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 80 centimeter. De Lis is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Iris 'Susan Bliss'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Lis Wetenschappelijke naam: Iris 'Susan Bliss' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Iris Familie: Iridaceae Bloemkleur: Paars
  • Bladkleur: Grijs Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Mei, Juni
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 80 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!