Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Heuchera, familie van de Saxifragaceae. De bloemkleur is cremewit en de bloeitijd is van ca. juni tot en met juli. De bladeren zijn roodbruin en ongeveer 20 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 35 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Borderplant.
Deze plant is zeer geschikt voor de siertuin. Ze heeft opvallend blad, bloei, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Deze plant is zeer geschikt om te combineren met de 'basisplanten'. Is van oorsprong een 'weideplant' en daarom vooral geschikt voor wat zwaardere bodemtypen en zo nu en dan vochtige grond. Ze is dan ook vaak goed te combineren met 'bosrandplanten'. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Heuchera.

Ben je op zoek naar Heuchera 'Crimson Curls'? De Heuchera 'Crimson Curls' is ook wel bekend als Heuchera. Deze Saxifragaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 35 centimeter. De Heuchera is wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Heuchera 'Crimson Curls'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Heuchera Wetenschappelijke naam: Heuchera 'Crimson Curls' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Heuchera Familie: Saxifragaceae Bloemkleur: Wit
  • Bladkleur: Bruin, Rood Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Ja
  • Hoogte in CM: 35 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!