Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Daglelie, familie van de Liliaceae. De bloemkleur is goudgeel+groene keel en de bloeitijd is van ca. juni tot en met augustus. De bladeren zijn groen en ongeveer 30 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 55 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 38 cm. (5-7 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Borderplant.
Deze plant is zeer geschikt voor de siertuin. Ze heeft opvallend blad, bloei, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Deze plant is zeer geschikt om te combineren met de 'basisplanten'. Is van oorsprong een 'weideplant' en daarom vooral geschikt voor wat zwaardere bodemtypen en zo nu en dan vochtige grond. Ze is dan ook vaak goed te combineren met 'bosrandplanten'. Het is een opvallende plant, die ook als solitair te gebruiken is.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Daglelie.

Ben je op zoek naar Hemerocallis 'Betty Woods'? De Hemerocallis 'Betty Woods' is ook wel bekend als Daglelie. Deze Liliaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 55 centimeter. De Daglelie is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Hemerocallis 'Betty Woods'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Daglelie Wetenschappelijke naam: Hemerocallis 'Betty Woods' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Hemerocallis Familie: Liliaceae Bloemkleur: Geel, Groen
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 55 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!