Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Stinkend nieskruid, familie van de Ranunculaceae. De bloemkleur is groen en de bloeitijd is van ca. januari tot en met april. De bladeren zijn groen en ongeveer 50 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 60 cm. Verdraagt een temperatuur tot -15 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 38 cm. (5-7 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Bosrandplant.
Deze plant is zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Verlangt een licht beschaduwde plek nabij bomen en heesters. De bodem moet voedselrijk, doorlatend en vochthoudend zijn, al wordt een droge standplaats ook goed verdragen. Het is een opvallende plant, die ook als solitair te gebruiken is.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Stinkend nieskruid.

Ben je op zoek naar Helleborus foetidus? De Helleborus foetidus is ook wel bekend als Stinkend nieskruid. Deze Ranunculaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 60 centimeter. De Stinkend nieskruid is wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Helleborus foetidus? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Stinkend nieskruid Wetenschappelijke naam: Helleborus foetidus Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Helleborus Familie: Ranunculaceae Bloemkleur: Groen
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Januari, Februari, Maart, April
  • Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Schaduw Wintergroen: Ja
  • Hoogte in CM: 60 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!