Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Wilgebladzonnebloem, familie van de Asteraceae. De bloemkleur is geel en de bloeitijd is van ca. september tot en met oktober. De bladeren zijn groen en ongeveer 180 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 200 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 58 cm. (1-3 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Solitairplant.
Deze plant heeft een opvallende vorm welke gezichtsbepalend en sfeerbepalend kan zijn voor de tuin. Daardoor soms wat lastig te combineren. Verlangt een warme, zonnige plek en een vochthoudende bodem die af en toe droog mag zijn. De plant heeft een karakteristieke vorm. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Wilgebladzonnebloem.

Ben je op zoek naar Helianthus salicifolius? De Helianthus salicifolius is ook wel bekend als Wilgebladzonnebloem. Deze Asteraceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 200 centimeter. De Wilgebladzonnebloem is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Helianthus salicifolius? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Wilgebladzonnebloem Wetenschappelijke naam: Helianthus salicifolius Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Helianthus Familie: Asteraceae Bloemkleur: Geel
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: September, Oktober
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 200 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!