Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Zonnekruid, familie van de Asteraceae. De bloemkleur is geel+oranje en de bloeitijd is van ca. juli tot en met september. De bladeren zijn groen en ongeveer 60 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 125 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 38 cm. (5-7 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Borderplant.
Deze plant is zeer geschikt voor de siertuin. Ze heeft opvallend blad, bloei, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Deze plant is zeer geschikt om te combineren met de 'basisplanten'. Verdraagt korte periodes van droogte prima. Natte winters daarentegen niet. Geeft een goede snijbloem.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Zonnekruid.

Ben je op zoek naar Helenium 'Flammenspiel'? De Helenium 'Flammenspiel' is ook wel bekend als Zonnekruid. Deze Asteraceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 125 centimeter. De Zonnekruid is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Helenium 'Flammenspiel'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Zonnekruid Wetenschappelijke naam: Helenium 'Flammenspiel' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Helenium Familie: Asteraceae Bloemkleur: Geel, Oranje
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juli, Augustus, September
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 125 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!