Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Hakonechloa, familie van de Poaceae. De bloemkleur is geelgroen en de bloeitijd is van ca. augustus tot en met september. De bladeren zijn groen en ongeveer 10 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 40 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 38 cm. (5-7 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige plek op niet te arme grond. Deze niet woekerende bladhoudende plant wenst een vrij droge bodem. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Hakonechloa.

Ben je op zoek naar Hakonechloa macra? De Hakonechloa macra is ook wel bekend als Hakonechloa. Deze Poaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 40 centimeter. De Hakonechloa is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Hakonechloa macra? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Hakonechloa Wetenschappelijke naam: Hakonechloa macra Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Hakonechloa Familie: Poaceae Bloemkleur: Geel, Groen
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Augustus, September
  • Vochtigheid: Droog Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 40 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!