Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Sierrabarber, familie van de Gunneraceae. De bloemkleur is roodbruin en de bloeitijd is van ca. juli tot en met augustus. De bladeren zijn groen en ongeveer 180 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 180 cm. Verdraagt een temperatuur tot -15 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 58 cm. (1-3 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige plek op niet te arme grond. Deze plant heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. In de zomer moet u ervoor waken dat ze niet uitdroogt. Het is een plant voor de liefhebber. Ze stelt namelijk meer eisen qua verzorging, zoals bijvoorbeeld winterbescherming.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Sierrabarber.

Ben je op zoek naar Gunnera manicata? De Gunnera manicata is ook wel bekend als Sierrabarber. Deze Gunneraceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 180 centimeter. De Sierrabarber is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Gunnera manicata? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Sierrabarber Wetenschappelijke naam: Gunnera manicata Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Gunnera Familie: Gunneraceae Bloemkleur: Bruin, Rood
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juli, Augustus
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 180 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!