Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Goniolimon, familie van de Plumbaginaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. mei tot en met juli. De bladeren zijn groen en ongeveer 5 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 15 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (9-11 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze plant heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. In de zomer moet u ervoor waken dat ze niet uitdroogt. Geeft een goede snijbloem.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Goniolimon.

Ben je op zoek naar Goniolimon tataricum var. angustifolium? De Goniolimon tataricum var. angustifolium is ook wel bekend als Goniolimon. Deze Plumbaginaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 15 centimeter. De Goniolimon is wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Goniolimon tataricum var. angustifolium? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Goniolimon Wetenschappelijke naam: Goniolimon tataricum var. angustifolium Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Goniolimon Familie: Plumbaginaceae Bloemkleur: Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Mei, Juni, Juli
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Ja
  • Hoogte in CM: 15 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!