Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Knikkend nagelkruid, familie van de Rosaceae. De bloemkleur is koperroze en de bloeitijd is van ca. mei tot en met juli. De bladeren zijn groen en ongeveer 10 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 30 cm. Verdraagt een temperatuur tot -35 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Ze is ook te combineren met 'rotsplanten' als de bodem ter plaatse maar niet te droog is. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Knikkend nagelkruid.

Ben je op zoek naar Geum rivale 'Leonard's Variety'? De Geum rivale 'Leonard's Variety' is ook wel bekend als Knikkend nagelkruid. Deze Rosaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 30 centimeter. De Knikkend nagelkruid is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Geum rivale 'Leonard's Variety'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Knikkend nagelkruid Wetenschappelijke naam: Geum rivale 'Leonard's Variety' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Geum Familie: Rosaceae Bloemkleur: Roze
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Mei, Juni, Juli
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 30 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!