Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Nagelkruid, familie van de Rosaceae. De bloemkleur is rood 1/2 gevuld en de bloeitijd is van ca. mei tot en met juli. De bladeren zijn groen en ongeveer 30 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 60 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Ze is ook te combineren met 'rotsplanten' als de bodem ter plaatse maar niet te droog is. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Nagelkruid.

Ben je op zoek naar Geum coccineum 'Red Wings'? De Geum coccineum 'Red Wings' is ook wel bekend als Nagelkruid. Deze Rosaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 60 centimeter. De Nagelkruid is wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Geum coccineum 'Red Wings'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Nagelkruid Wetenschappelijke naam: Geum coccineum 'Red Wings' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Geum Familie: Rosaceae Bloemkleur: Rood
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Mei, Juni, Juli
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Ja
  • Hoogte in CM: 60 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!