Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Ooievaarsbek, familie van de Geraniaceae. De bloemkleur is roze en de bloeitijd is van ca. juni tot en met augustus. De bladeren zijn groen, behaard en ongeveer 25 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 40 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Borderplant.
Deze plant is zeer geschikt voor de siertuin. Ze heeft opvallend blad, bloei, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Deze plant is zeer geschikt om te combineren met de 'basisplanten'. Is van oorsprong een 'weideplant' en daarom vooral geschikt voor wat zwaardere bodemtypen en zo nu en dan vochtige grond. Ze is dan ook vaak goed te combineren met 'bosrandplanten'. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Ooievaarsbek.

Ben je op zoek naar Geranium 'Sirak'? De Geranium 'Sirak' is ook wel bekend als Ooievaarsbek. Deze Geraniaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 40 centimeter. De Ooievaarsbek is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Geranium 'Sirak'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Ooievaarsbek Wetenschappelijke naam: Geranium 'Sirak' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Geranium Familie: Geraniaceae Bloemkleur: Roze
  • Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus Vochtigheid: Droog-vochthoudend
  • Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee Hoogte in CM: 40
  • Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!