Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Ooievaarsbek, familie van de Geraniaceae. De bloemkleur is lila+wit en de bloeitijd is van ca. juni tot en met augustus. De bladeren zijn glimmend groen en ongeveer 25 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 40 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Bosrandplant.
Deze plant is zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Verlangt een licht beschaduwde plek nabij bomen en heesters. De bodem moet voedselrijk, doorlatend en vochthoudend zijn, al wordt een droge standplaats ook goed verdragen. Groeit bodembedekkend en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Ooievaarsbek.

Ben je op zoek naar Geranium nodosum 'White Leaf'? De Geranium nodosum 'White Leaf' is ook wel bekend als Ooievaarsbek. Deze Geraniaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 40 centimeter. De Ooievaarsbek is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Geranium nodosum 'White Leaf'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Ooievaarsbek Wetenschappelijke naam: Geranium nodosum 'White Leaf' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Geranium Familie: Geraniaceae Bloemkleur: Paars, Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus
  • Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Schaduw Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 40 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!