Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is ooievaarsbek, familie van de Geraniaceae. De bloemkleur is bleekroze en de bloeitijd is van ca. juni tot en met juli. De bladeren zijn bleekgroen en ongeveer 35 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 40 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze niet woekerende bladhoudende plant wenst een vrij droge bodem. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van ooievaarsbek.

Ben je op zoek naar Geranium 'Chantilly'? De Geranium 'Chantilly' is ook wel bekend als ooievaarsbek. Deze Geraniaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 40 centimeter. De ooievaarsbek is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Geranium 'Chantilly'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: ooievaarsbek Wetenschappelijke naam: Geranium 'Chantilly' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Geranium Familie: Geraniaceae Bloemkleur: Roze
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli
  • Vochtigheid: Droog Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 40 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!