Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Bamboe, familie van de Poaceae. De bloemkleur is groen en de bloeitijd is van ca. ?. De bladeren zijn groen en ongeveer 300 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 300 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 58 cm. (1-3 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Bosrandplant.
Deze plant is zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Verlangt een vrij zonnige plek met af en toe wat schaduw van bomen of heesters. De bodem moet voedselrijk, doorlatend en vochthoudend zijn, al wordt een droge standplaats ook goed verdragen. Het is een opvallende plant, die ook als solitair te gebruiken is.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Bamboe.

Ben je op zoek naar Fargesia nitida? De Fargesia nitida is ook wel bekend als Bamboe. Deze Poaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 300 centimeter. De Bamboe is wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Fargesia nitida? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Bamboe Wetenschappelijke naam: Fargesia nitida Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Fargesia Familie: Poaceae Bloemkleur: Groen
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Vochtigheid: Vochthoudend
  • Zon / schaduw: Halfschaduw / zon Wintergroen: Ja Hoogte in CM: 300
  • Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!