Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Bamboe, familie van de Poaceae. De bladeren zijn groen en ongeveer 200 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 200 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 58 cm. (1-3 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Bosrandplant.
Deze plant is zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Verlangt een vrij zonnige plek met af en toe wat schaduw van bomen of heesters. De bodem moet voedselrijk, doorlatend en vochthoudend zijn, al wordt een droge standplaats ook goed verdragen. Het is een opvallende plant, die ook als solitair te gebruiken is.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Bamboe.

Ben je op zoek naar Fargesia murieliae 'Simba'? De Fargesia murieliae 'Simba' is ook wel bekend als Bamboe. Deze Poaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 200 centimeter. De Bamboe is wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Fargesia murieliae 'Simba'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Bamboe Wetenschappelijke naam: Fargesia murieliae 'Simba' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Fargesia Familie: Poaceae Bladkleur: Groen
  • Veelkleurig blad: Nee Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Halfschaduw / zon
  • Wintergroen: Ja Hoogte in CM: 200 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!