Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Wolfsmelk, familie van de Euphorbiaceae. De bloemkleur is geelgroen en de bloeitijd is van ca. mei tot en met juni. De bladeren zijn roodbruin en ongeveer 20 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 40 cm. Verdraagt een temperatuur tot -15 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Ze is ook te combineren met 'rotsplanten' als de bodem ter plaatse maar niet te droog is. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Wolfsmelk.

Ben je op zoek naar Euphorbia dulcis 'Chameleon'? De Euphorbia dulcis 'Chameleon' is ook wel bekend als Wolfsmelk. Deze Euphorbiaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 40 centimeter. De Wolfsmelk is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Euphorbia dulcis 'Chameleon'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Wolfsmelk Wetenschappelijke naam: Euphorbia dulcis 'Chameleon' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Euphorbia Familie: Euphorbiaceae Bloemkleur: Geel, Groen
  • Bladkleur: Bruin, Rood Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Mei, Juni
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 40 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!