Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Cipreswolfsmelk, familie van de Euphorbiaceae. De bloemkleur is diep geelgroen en de bloeitijd is van ca. mei tot en met juni. De bladeren zijn purperrood-groen en ongeveer 25 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 30 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige plek op niet te arme grond. Ze is ook te combineren met 'rotsplanten' als de bodem ter plaatse maar niet te droog is. Het is een woekerende plant met veel worteluitlopers.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Cipreswolfsmelk.

Ben je op zoek naar Euphorbia cyparissias 'Fens Ruby'? De Euphorbia cyparissias 'Fens Ruby' is ook wel bekend als Cipreswolfsmelk. Deze Euphorbiaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 30 centimeter. De Cipreswolfsmelk is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Euphorbia cyparissias 'Fens Ruby'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Cipreswolfsmelk Wetenschappelijke naam: Euphorbia cyparissias 'Fens Ruby' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Euphorbia Familie: Euphorbiaceae Bloemkleur: Geel, Groen
  • Bladkleur: Groen, Paars, Rood Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Mei, Juni
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 30 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!