Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Amandelwolfsmelk, familie van de Euphorbiaceae. De bloemkleur is geel en de bloeitijd is van ca. maart tot en met mei. De bladeren zijn roodbruin en ongeveer 30 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 50 cm. Verdraagt een temperatuur tot -15 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Ze is ook te combineren met 'rotsplanten' als de bodem ter plaatse maar niet te droog is. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Amandelwolfsmelk.

Ben je op zoek naar Euphorbia amygdaloides 'Purpurea'? De Euphorbia amygdaloides 'Purpurea' is ook wel bekend als Amandelwolfsmelk. Deze Euphorbiaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 50 centimeter. De Amandelwolfsmelk is wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Euphorbia amygdaloides 'Purpurea'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Amandelwolfsmelk Wetenschappelijke naam: Euphorbia amygdaloides 'Purpurea' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Euphorbia Familie: Euphorbiaceae Bloemkleur: Geel
  • Bladkleur: Bruin, Rood Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Maart, April, Mei
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Ja
  • Hoogte in CM: 50 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!