Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Doorgroeid leverkruid, familie van de Asteraceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. juli tot en met september. De bladeren zijn groen en ongeveer 50 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 150 cm. Verdraagt een temperatuur tot -35 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 38 cm. (5-7 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Bosrandplant.
Deze plant is zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Verlangt een vrij zonnige plek met af en toe wat schaduw van bomen of heesters. De bodem moet voedselrijk en vochthoudend tot vochtig zijn. Geeft een goede snijbloem.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Doorgroeid leverkruid.

Ben je op zoek naar Eupatorium perfoliatum? De Eupatorium perfoliatum is ook wel bekend als Doorgroeid leverkruid. Deze Asteraceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 150 centimeter. De Doorgroeid leverkruid is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Eupatorium perfoliatum? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Doorgroeid leverkruid Wetenschappelijke naam: Eupatorium perfoliatum Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Eupatorium Familie: Asteraceae Bloemkleur: Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juli, Augustus, September
  • Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Halfschaduw / zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 150 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!