Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Steenraket, familie van de Brassicaceae. De bloemkleur is oranjebruin en de bloeitijd is van ca. mei tot en met augustus. De bladeren zijn groen en ongeveer 15 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 35 cm. Verdraagt een temperatuur tot -10 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. U kunt haar ook gebruiken in de rotstuin en de stapelmuur. Ze is ook te combineren met 'rotsplanten' als de bodem ter plaatse maar niet te droog is. Het is een kortlevende plant, die slechts enkele jaren waardevol blijft. Door de plant tijdig uit te zaaien of anderszins te verjongen voorkomt u dat er gaten in uw tuin vallen.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Steenraket.

Ben je op zoek naar Erysimum 'Constant Cheer'? De Erysimum 'Constant Cheer' is ook wel bekend als Steenraket. Deze Brassicaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 35 centimeter. De Steenraket is wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Erysimum 'Constant Cheer'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Steenraket Wetenschappelijke naam: Erysimum 'Constant Cheer' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Erysimum Familie: Brassicaceae Bloemkleur: Bruin, Oranje
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Mei, Juni, Juli, Augustus
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Ja
  • Hoogte in CM: 35 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!