Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Kruisdistel, familie van de Apiaceae. De bloemkleur is zilverwit en de bloeitijd is van ca. juli tot en met augustus. De bladeren zijn groen en ongeveer 15 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 70 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze plant heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. In de zomer moet u ervoor waken dat ze niet uitdroogt. Geeft een goede snijbloem.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Kruisdistel.

Ben je op zoek naar Eryngium planum 'Silverstone'? De Eryngium planum 'Silverstone' is ook wel bekend als Kruisdistel. Deze Apiaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 70 centimeter. De Kruisdistel is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Eryngium planum 'Silverstone'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Kruisdistel Wetenschappelijke naam: Eryngium planum 'Silverstone' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Eryngium Familie: Apiaceae Bloemkleur: Grijs, Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juli, Augustus
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 70 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!