Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Reigersbek, familie van de Geraniaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. juni tot en met september. De bladeren zijn groen en ongeveer 5 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 10 cm. Verdraagt een temperatuur tot -10 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 20 cm. (25 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Rotstuinplant.
Deze plant komt van oorsprong uit de bergen en is dan ook zeer geschikt voor de rotstuin als 'voegenvuller' in de stapelmuur of tussen stenen (ook bestrating). Verlangt een zonnige plek en een matig voedselrijke, stenige bodem. Deze plant staat het liefst op een licht vochtige plek. U kunt haar goed uitplanten In kleine groepjes of als eenling. Het is een plant voor de liefhebber. Ze stelt namelijk meer eisen qua verzorging, zoals bijvoorbeeld winterbescherming.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Reigersbek.

Ben je op zoek naar Erodium x variabile 'Album'? De Erodium x variabile 'Album' is ook wel bekend als Reigersbek. Deze Geraniaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 10 centimeter. De Reigersbek is wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Erodium x variabile 'Album'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Reigersbek Wetenschappelijke naam: Erodium x variabile 'Album' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Erodium Familie: Geraniaceae Bloemkleur: Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus, September
  • Vochtigheid: Vochthoudend-vochtig Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Ja
  • Hoogte in CM: 10 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!