Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Reigersbek, familie van de Geraniaceae. De bloemkleur is roze en de bloeitijd is van ca. mei tot en met september. De bladeren zijn groen en ongeveer 10 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 20 cm. Verdraagt een temperatuur tot -10 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 20 cm. (25 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Rotstuinplant.
Deze plant komt van oorsprong uit de bergen en is dan ook zeer geschikt voor de rotstuin als 'voegenvuller' in de stapelmuur of tussen stenen (ook bestrating). Verlangt een zonnige plek en een matig voedselrijke, stenige bodem. Deze plant staat het liefst op een licht vochtige plek. U kunt haar goed uitplanten In kleine groepjes of als eenling. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Reigersbek.

Ben je op zoek naar Erodium 'County Park'? De Erodium 'County Park' is ook wel bekend als Reigersbek. Deze Geraniaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 20 centimeter. De Reigersbek is wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Erodium 'County Park'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Reigersbek Wetenschappelijke naam: Erodium 'County Park' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Erodium Familie: Geraniaceae Bloemkleur: Roze
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Mei, Juni, Juli, Augustus, September
  • Vochtigheid: Vochthoudend-vochtig Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Ja
  • Hoogte in CM: 20 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!