Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Voorjaarsheide, familie van de Ericaceae. De bloemkleur is paarroze en de bloeitijd is van ca. ?. De bladeren zijn groen en ongeveer 20 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 35 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige plek op niet te arme grond. Deze plant heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. In de zomer moet u ervoor waken dat ze niet uitdroogt. Groeit bodembedekkend en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Voorjaarsheide.

Ben je op zoek naar Erica x darleyensis 'Ghost Hills'? De Erica x darleyensis 'Ghost Hills' is ook wel bekend als Voorjaarsheide. Deze Ericaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 35 centimeter. De Voorjaarsheide is wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Erica x darleyensis 'Ghost Hills'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Voorjaarsheide Wetenschappelijke naam: Erica x darleyensis 'Ghost Hills' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Erica Familie: Ericaceae Bloemkleur: Paars
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Vochtigheid: Droog-vochthoudend
  • Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Ja Hoogte in CM: 35
  • Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!