Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Wespenorchis, familie van de Orchidaceae. De bloemkleur is wit+groen en de bloeitijd is van ca. juni tot en met juli. De bladeren zijn groen en ongeveer 50 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 80 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 20 cm. (25 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Bosrandplant.
Deze plant is zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Verlangt een licht beschaduwde plek nabij bomen en heesters. De bodem moet voedselrijk en vochthoudend tot vochtig zijn. Het is een plant voor de liefhebber. Ze stelt namelijk meer eisen qua verzorging, zoals bijvoorbeeld winterbescherming.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Wespenorchis.

Ben je op zoek naar Epipactis veratrifolia? De Epipactis veratrifolia is ook wel bekend als Wespenorchis. Deze Orchidaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 80 centimeter. De Wespenorchis is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Epipactis veratrifolia? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Wespenorchis Wetenschappelijke naam: Epipactis veratrifolia Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Epipactis Familie: Orchidaceae Bloemkleur: Groen, Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli
  • Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Schaduw Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 80 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!