Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Moeraswespenorchis, familie van de Orchidaceae. De bloemkleur is wit+geel+purper en de bloeitijd is van ca. juni tot en met juli. De bladeren zijn groen en ongeveer 25 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 40 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 20 cm. (25 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Oeverplant.
Deze plant is zeer geschikt voor de watertuin om bijvoorbeeld de overgang van water naar land soepel te laten verlopen. Verlangt een zonnige tot licht beschaduwde plek, die vochthoudend tot vochtig mag zijn. Deze plant is in sommige situaties ook bruikbaar als 'borderplant'. Het is een plant voor de liefhebber. Ze stelt namelijk meer eisen qua verzorging, zoals bijvoorbeeld winterbescherming.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Moeraswespenorchis.

Ben je op zoek naar Epipactis palustris? De Epipactis palustris is ook wel bekend als Moeraswespenorchis. Deze Orchidaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 40 centimeter. De Moeraswespenorchis is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Epipactis palustris? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Moeraswespenorchis Wetenschappelijke naam: Epipactis palustris Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Epipactis Familie: Orchidaceae Bloemkleur: Geel, Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli
  • Vochtigheid: Vochthoudend-vochtig Zon / schaduw: Lichte schaduw / zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 40 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!