Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Slangenkruid, familie van de Boraginaceae. De bloemkleur is purperrood en de bloeitijd is van ca. juni tot en met augustus. De bladeren zijn grijsgroen en ongeveer 20 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 80 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 38 cm. (5-7 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze plant heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. In de zomer moet u ervoor waken dat ze niet uitdroogt. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Slangenkruid.

Ben je op zoek naar Echium russicum? De Echium russicum is ook wel bekend als Slangenkruid. Deze Boraginaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 80 centimeter. De Slangenkruid is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Echium russicum? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Slangenkruid Wetenschappelijke naam: Echium russicum Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Echium Familie: Boraginaceae Bloemkleur: Paars, Rood
  • Bladkleur: Grijs, Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 80 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!