Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Angels Fishing Rod, familie van de Iridaceae. De bloemkleur is roze en de bloeitijd is van ca. juli tot en met augustus. De bladeren zijn groen en ongeveer 90 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 150 cm. Verdraagt een temperatuur tot -5 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 38 cm. (5-7 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige plek op niet te arme grond. Deze plant heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. In de zomer moet u ervoor waken dat ze niet uitdroogt. Het is een plant voor de liefhebber. Ze stelt namelijk meer eisen qua verzorging, zoals bijvoorbeeld winterbescherming.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Angels Fishing Rod.

Ben je op zoek naar Dierama pulcherrima? De Dierama pulcherrima is ook wel bekend als Angels Fishing Rod. Deze Iridaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 150 centimeter. De Angels Fishing Rod is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Dierama pulcherrima? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Angels Fishing Rod Wetenschappelijke naam: Dierama pulcherrima Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Dierama Familie: Iridaceae Bloemkleur: Roze
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juli, Augustus
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 150 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!