Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Chrysant, familie van de Asteraceae. De bloemkleur is zalmroze en de bloeitijd is van ca. september tot en met oktober. De bladeren zijn groen en ongeveer 30 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 80 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 38 cm. (5-7 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Borderplant.
Deze plant is zeer geschikt voor de siertuin. Ze heeft opvallend blad, bloei, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Deze plant is zeer geschikt om te combineren met de 'basisplanten'. Verdraagt korte periodes van droogte prima. Natte winters daarentegen niet. Geeft een goede snijbloem.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Chrysant.

Ben je op zoek naar Dendranthema 'Apricot'? De Dendranthema 'Apricot' is ook wel bekend als Chrysant. Deze Asteraceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 80 centimeter. De Chrysant is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Dendranthema 'Apricot'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Chrysant Wetenschappelijke naam: Dendranthema 'Apricot' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Dendranthema Familie: Asteraceae Bloemkleur: Roze
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: September, Oktober
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 80 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!