Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Bolletjeskool, familie van de Brassicaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. juni tot en met juli. De bladeren zijn groen en ongeveer 80 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 200 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 58 cm. (1-3 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze plant heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. In de zomer moet u ervoor waken dat ze niet uitdroogt. Het is een opvallende plant, die ook als solitair te gebruiken is.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Bolletjeskool.

Ben je op zoek naar Crambe cordifolia? De Crambe cordifolia is ook wel bekend als Bolletjeskool. Deze Brassicaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 200 centimeter. De Bolletjeskool is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Crambe cordifolia? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Bolletjeskool Wetenschappelijke naam: Crambe cordifolia Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Crambe Familie: Brassicaceae Bloemkleur: Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 200 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!