Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Meisjesogen, familie van de Asteraceae. De bloemkleur is geel+bruin en de bloeitijd is van ca. juli tot en met september. De bladeren zijn groen en ongeveer 20 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 40 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Borderplant.
Deze plant is zeer geschikt voor de siertuin. Ze heeft opvallend blad, bloei, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Deze plant is zeer geschikt om te combineren met de 'basisplanten'. Verdraagt korte periodes van droogte prima. Natte winters daarentegen niet. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Meisjesogen.

Ben je op zoek naar Coreopsis lanceolata 'Sterntaler'? De Coreopsis lanceolata 'Sterntaler' is ook wel bekend als Meisjesogen. Deze Asteraceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 40 centimeter. De Meisjesogen is wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Coreopsis lanceolata 'Sterntaler'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Meisjesogen Wetenschappelijke naam: Coreopsis lanceolata 'Sterntaler' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Coreopsis Familie: Asteraceae Bloemkleur: Bruin, Geel
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juli, Augustus, September
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Ja
  • Hoogte in CM: 40 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!