Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Verspreidbladig goudveil, familie van de Saxifragaceae. De bloemkleur is geel en de bloeitijd is van ca. april tot en met mei. De bladeren zijn groen en ongeveer 5 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 10 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Bosrandplant.
Deze plant is zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Verlangt een licht beschaduwde plek nabij bomen en heesters. De bodem moet voedselrijk en vochthoudend tot vochtig zijn. Groeit bodembedekkend en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Verspreidbladig goudveil.

Ben je op zoek naar Chrysosplenium alternifolium? De Chrysosplenium alternifolium is ook wel bekend als Verspreidbladig goudveil. Deze Saxifragaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 10 centimeter. De Verspreidbladig goudveil is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Chrysosplenium alternifolium? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Verspreidbladig goudveil Wetenschappelijke naam: Chrysosplenium alternifolium Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Chrysosplenium Familie: Saxifragaceae Bloemkleur: Geel
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: April, Mei
  • Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Schaduw Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 10 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!