Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Grasklokje, familie van de Campanulaceae. De bloemkleur is lilablauw en de bloeitijd is van ca. juni tot en met augustus. De bladeren zijn groen en ongeveer 10 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 25 cm. Verdraagt een temperatuur tot -35 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige plek op niet te arme grond. Ze is ook te combineren met 'rotsplanten' als de bodem ter plaatse maar niet te droog is. Groeit bodembedekkend en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Grasklokje.

Ben je op zoek naar Campanula rotundifolia? De Campanula rotundifolia is ook wel bekend als Grasklokje. Deze Campanulaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 25 centimeter. De Grasklokje is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Campanula rotundifolia? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Grasklokje Wetenschappelijke naam: Campanula rotundifolia Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Campanula Familie: Campanulaceae Bloemkleur: Blauw, Paars
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 25 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!