Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Klokje, familie van de Campanulaceae. De bloemkleur is wit+donkerlila en de bloeitijd is van ca. juni tot en met juli. De bladeren zijn groen en ongeveer 25 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 60 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Bosrandplant.
Deze plant is zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Verlangt een licht beschaduwde plek nabij bomen en heesters. De bodem moet voedselrijk en vochthoudend tot vochtig zijn. Het is een woekerende plant met veel worteluitlopers.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Klokje.

Ben je op zoek naar Campanula 'Burghaltii'? De Campanula 'Burghaltii' is ook wel bekend als Klokje. Deze Campanulaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 60 centimeter. De Klokje is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Campanula 'Burghaltii'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Klokje Wetenschappelijke naam: Campanula 'Burghaltii' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Campanula Familie: Campanulaceae Bloemkleur: Paars, Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli
  • Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Schaduw Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 60 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!