Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Azorella, familie van de Apiaceae. De bloemkleur is groengeel en de bloeitijd is van ca. juni tot en met juli. De bladeren zijn groen en ongeveer 3 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 3 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 20 cm. (25 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige plek op niet te arme grond. Ze is ook te combineren met 'rotsplanten' als de bodem ter plaatse maar niet te droog is. Groeit bodembedekkend en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Azorella.

Ben je op zoek naar Azorella trifurcata 'Nana'? De Azorella trifurcata 'Nana' is ook wel bekend als Azorella. Deze Apiaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 3 centimeter. De Azorella is wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Azorella trifurcata 'Nana'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Azorella Wetenschappelijke naam: Azorella trifurcata 'Nana' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Azorella Familie: Apiaceae Bloemkleur: Geel, Groen
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Ja
  • Hoogte in CM: 3 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!