Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Zeeuws knoopje, familie van de Apiaceae. De bloemkleur is wijnrood en de bloeitijd is van ca. juni tot en met augustus. De bladeren zijn groen en ongeveer 25 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 60 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Bosplant.
Deze plant is zeer geschikt voor tuinen met meerdere (vrijwel) volwassen bomen en heesters. Verlangt een plekje in de halfschaduw en een voedzame, humusrijke bodem met weinig boomwortels in haar nabijheid. Deze plant is ook te gebruiken als borderplant (op een iets zonniger plek). De bodem moet dan wel goed vochthoudend zijn. Geeft een goede snijbloem.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Zeeuws knoopje.

Ben je op zoek naar Astrantia major 'Rubra'? De Astrantia major 'Rubra' is ook wel bekend als Zeeuws knoopje. Deze Apiaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 60 centimeter. De Zeeuws knoopje is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Astrantia major 'Rubra'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Zeeuws knoopje Wetenschappelijke naam: Astrantia major 'Rubra' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Astrantia Familie: Apiaceae Bloemkleur: Rood
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus
  • Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Halfschaduw Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 60 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!