Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Herfstaster, familie van de Asteraceae. De bloemkleur is purperrood en de bloeitijd is van ca. september tot en met oktober. De bladeren zijn groen en ongeveer 60 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 125 cm. Verdraagt een temperatuur tot -40 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 45 cm. (3-5 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Borderplant.
Deze plant is zeer geschikt voor de siertuin. Ze heeft opvallend blad, bloei, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Deze hoge plant is geschikt als basisplant om uw beplantingsplan omheen te bouwen. Is van oorsprong een 'weideplant' en daarom vooral geschikt voor wat zwaardere bodemtypen en zo nu en dan vochtige grond. Ze is dan ook vaak goed te combineren met 'bosrandplanten'. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Herfstaster.

Ben je op zoek naar Aster novae-angliae 'Rubinschatz'? De Aster novae-angliae 'Rubinschatz' is ook wel bekend als Herfstaster. Deze Asteraceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 125 centimeter. De Herfstaster is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Aster novae-angliae 'Rubinschatz'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Herfstaster Wetenschappelijke naam: Aster novae-angliae 'Rubinschatz' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Aster Familie: Asteraceae Bloemkleur: Paars, Rood
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: September, Oktober
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 125 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!