Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Kleine aster, familie van de Asteraceae. De bloemkleur is wit-bleeklila en de bloeitijd is van ca. september tot en met november. De bladeren zijn groen en ongeveer 70 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 80 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 45 cm. (3-5 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze plant heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. In de zomer moet u ervoor waken dat ze niet uitdroogt. Het is een opvallende plant, die ook als solitair te gebruiken is.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Kleine aster.

Ben je op zoek naar Aster lateriflorus 'Valentin'? De Aster lateriflorus 'Valentin' is ook wel bekend als Kleine aster. Deze Asteraceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 80 centimeter. De Kleine aster is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Aster lateriflorus 'Valentin'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Kleine aster Wetenschappelijke naam: Aster lateriflorus 'Valentin' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Aster Familie: Asteraceae Bloemkleur: Paars, Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: September, Oktober, November
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 80 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!