Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Zomeraster, familie van de Asteraceae. De bloemkleur is lavendelblauw en de bloeitijd is van ca. augustus tot en met oktober. De bladeren zijn groen en ongeveer 20 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 60 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze plant heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. In de zomer moet u ervoor waken dat ze niet uitdroogt. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Zomeraster.

Ben je op zoek naar Aster amellus 'Rudolph Goethe'? De Aster amellus 'Rudolph Goethe' is ook wel bekend als Zomeraster. Deze Asteraceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 60 centimeter. De Zomeraster is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Aster amellus 'Rudolph Goethe'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Zomeraster Wetenschappelijke naam: Aster amellus 'Rudolph Goethe' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Aster Familie: Asteraceae Bloemkleur: Blauw, Paars
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Augustus, September, Oktober
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 60 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!