Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Rode zijdeplant, familie van de Asclepiadaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. juni tot en met augustus. De bladeren zijn groen en ongeveer 70 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 150 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 38 cm. (5-7 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze plant heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. In de zomer moet u ervoor waken dat ze niet uitdroogt. Het is een opvallende plant, die ook als solitair te gebruiken is.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Rode zijdeplant.

Ben je op zoek naar Asclepias incarnata 'Ice Ballet'? De Asclepias incarnata 'Ice Ballet' is ook wel bekend als Rode zijdeplant. Deze Asclepiadaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 150 centimeter. De Rode zijdeplant is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Asclepias incarnata 'Ice Ballet'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Rode zijdeplant Wetenschappelijke naam: Asclepias incarnata 'Ice Ballet' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Asclepias Familie: Asclepiadaceae Bloemkleur: Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 150 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!