Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Italiaanse aronskelk, familie van de Araceae. De bloemkleur is groen en de bloeitijd is van ca. april tot en met mei. De bladeren zijn wit gevlekt en ongeveer 35 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 25 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 20 cm. (25 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Bosplant.
Deze plant is zeer geschikt voor tuinen met meerdere (vrijwel) volwassen bomen en heesters. Verlangt een plekje in de halfschaduw en een voedzame, humusrijke bodem met weinig boomwortels in haar nabijheid. Daarnaast moet de bodem vochthoudend zijn. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Let op: Planten zijn natuurproducten en niet altijd verkrijgbaar in ons tuincentrum. Neem gerust contact met ons op i.v.m. de beschikbaarheid van Italiaanse aronskelk.

Ben je op zoek naar Arum italicum 'Marmoratum'? De Arum italicum 'Marmoratum' is ook wel bekend als Italiaanse aronskelk. Deze Araceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 25 centimeter. De Italiaanse aronskelk is niet wintergroen. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Arum italicum 'Marmoratum'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.

  • Nederlandse naam: Italiaanse aronskelk Wetenschappelijke naam: Arum italicum 'Marmoratum' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Arum Familie: Araceae Bloemkleur: Groen
  • Bladkleur: Wit Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: April, Mei
  • Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Halfschaduw Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 25 Giftig: Nee
Bestel nu jouw cadeaubon

Bestel nu jouw Rijmenants Cadeaubon online!